HZS: PR novice Rogaška Slatina Rogaška Slatina je kraj kjer pridem dvakrat na leto

Rogaška Slatina je kraj kjer pridem dvakrat na leto

Bliža se moja pokojnina in čas je, da začnem bolj intenzivno srbeti za svoje zdravje. Pred leti sem veliko brala, kako je Rogaška Slatina znana po Medical centru, kjer poskrbijo zate od nog do glave. Tako sem si že takrat rekla, da ko bom v penziji bom z veseljem obiskala Rogaško Slatino dvakrat na leto.

Še predenj pa sem šla v penzijo, sem večkrat z družino prišla v ta lepi kraj. Nekateri sploh ne vedo, kako je Rogaška Slatina lepo mesto in kako in koliko zdravstvenih težav lahko rešite v tem kraju. Lahko jih rešujete samoplačniško ali pa na napotnico. Kot vsepovsod pa se z napotnico tudi tukaj čaka dlje časa. Vendar pa je Rogaška Slatina znana, da je nosilec zdravstvene dejavnosti in na tem področju zelo uspešno delujejo.

Kar se ti če samih prebavil in prebavnega trakta, pa je Rogaška Slatina med najboljšimi, kot že vsi vedo ima Rogaška Slatina Donat MG in bi ji lahko rekli, da je to voda, ki zdravi in varuje, tako preprečuje  številne bolezni in ščiti naše zdravje.

Tako so lahko domačini srečni, da imajo takšno vodo in jo lahko svežo, direktno iz vrelcev pijejo vsak dan, ta voda poskrbi za naša prebavila, kar pa je kar precejšen del našega zdravja.

Tako je Rogaška Slatina zame skoraj najlepši in naj pomembnejši dan v Sloveniji, kajti tukaj se počutim fenomenalno in vedno ko pridem sem utrujena in bolehna, Rogaška Slatina pa mi da zdravje in na koncu ko odhajam domov sem polna veselja in zdravja.

Slovenija je majhna država in ni kraja, ki bi bil tako oddaljen, da se ne bi enkrat zapeljali in obiskali to mesto, kajti Rogaška Slatina je kraj ki ima lepoto, zdravje, Afrodito, Steklarno, Medical center, Donat MG, to je Rogaška Slatina. Tukaj se boste enostavno počutili dobro.