HZS: PR novice Erotična masaža Erotična masaža in moje delo kot erotični maser

Erotična masaža in moje delo kot erotični maser

Sem erotični maser in v svojem poklicu sem že dvanajst let. Masiram pretežno ženske, se pa najde tudi kakšen moški. V salonu je poleg mene zaposlen še nekdo, in sicer ženska maserka, ki masira pretežno moške. Velikokrat se stranke odločijo za masažo v dvoje, kar izvajava hkrati z sodelavko maserko. Ambient je nekoliko zatemnjen, s svečkami in prijetno glasbo, v njem je nekoliko romantično vzdušje. Stranka se mora pred masažo stuširati. Ena erotična masaža traja petinštirideset minut. Pri masaži uporabljam olja različnih vonjav. Do sedaj še nisem imel slabih izkušenj s strankami, saj sem zelo profesionalen, tudi maserka ni imela nobenih težav z moškimi.

Večinoma so stranke redne in naš erotični salon obiskujejo vsak mesec. Seveda je pri tem delu zelo pomembna tudi higiena maserja. Zelo dobrodošlo je tudi, da je maser oziroma maserka prijetnega videza. Erotično masažo ljudje, ki je ne poznajo, pogosto zamenjujejo za prostitucijo. V našem salonu se striktno držimo pravil in ne prihaja do spolnih odnosov. Ena erotična masaža stane od šestdeset evrov navzgor. V salonu opravljamo različne vrste masaž in ne samo erotičnih. So pa erotične masaže nekaj, po čemer je veliko povpraševanja.

Smo profesionalni in se držimo profesionalnih načel. Pri nas je zelo pomembna diskretnost, saj si nobena stranka ne želi, da bi se razvedelo, da je obiskala erotični masažni salon. Zaenkrat en razmišljam o tem, da bi zaposlil dodatno erotično maserko. Pred poletjem in pozimi imamo največje povpraševanje po erotičnih masažah. Ob praznikih imamo tudi posebne popuste, ki privabijo še večje število strank.

To delo mi je všeč, ker zelo rad masiram in se dobro počutim, če se stranke dobro počutijo. Vsaki stranki se posvetim posebej, zato je delo zelo dobro plačano. Delo izvajam tudi na domu stranke. Med erotično masažo se stranka ne sme dotikati maserja.