HZS: PR novice Meditacija Meditacija me je rešila bolečin v prsih

Meditacija me je rešila bolečin v prsih

Kako neprijetno se počuti človek, ko ga boli v prsih ali ko ima katero drugo trajno bolečino, zaveda se, da nekaj ni v redu, na koncu pa ugotovi, da si bo moral pomagati sam. Jaz in meditacija sva danes eno, včasih pa za njo niti slišati nisem hotel, ker nisem verjel v njo, danes verjamem, da je meditacija zdravje človeka in to tudi priporočam vsakemu človeku.

Sam sem se kar nekaj časa boril z bolečino v prsih, sprva nisem želel obiskati zdravnika, a ko je bolečina postala moj vsakdan, sem se ustrašil za srce. Obisk zdravnika mi ni pomagal, srce naj bi bilo v redu, lahko gre za duševno stanje in tako sem odšel domov, brez rešitve, prepuščen sam sebi. Iskal sem rešitve v športu, hribih in na koncu me je rešila meditacija, z katero se nisem želel ukvarjati, pa ne da ne bi verjel, enostavno nisem bil pripravljen in nisem verjel v sebe, da zmorem meditirati.

Ker so bolečine v prsih ostajale, je bila meditacija še ena izmed zadnjih poskusov, da sam najdem rešitev za svojo težavo. Prijavil sme se za obisk, ker je bila meditacija čisto novo področje zame, nisem niti poskusil sam, ker sem vedel ,da ne bom delal prav in bom slej ko prej obupal. Če pa bom za to plačal, pa se bom potrudil, da meditacija postane del mojega življenja. 

Prvi obisk zame je bil šok, ker nisem pričakoval, da me bo meditacija tako pozitivno presenetila. Komaj sem čakal, da meditiram spet in spet, padel sem noter, nisem se več obremenjeval z bolečino v prsih, ampak mi je meditacija enostavno pasala, postala je del mojega življenja in že ko sem pozabil na bolečino, sem opazil da je izginila, moja dolgotrajna bolečina v prsih je izginila in meditacija je sigurno ključ do zdravega duha v zdravem telesu. Probajte meditirati tudi vi!